idanito

آیدانیتو فضای هوشمند مشاوره و آموزش

idanito

آیدانیتو فضای هوشمند مشاوره و آموزش

پیوندهای روزانه
پیوندها

۲ مطلب در فروردين ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

انتخاب رشته دکتری

انتخاب رشته دکتری سراسری 97


مرحله انتخاب رشته دکتری سراسری 97 بعد از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری 97 است و داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شوند، می توانند برای انتخاب رشته اینترنتی دکتری سراسری 97 آماده شوند. در مرحله انتخاب رشته داوطلب مجاز شده می بایست 50 کد رشته محل را بر اساس علاقه و سیاست های تحصیلی و شغلی خود انتخاب کند. مجاز شدن به انتخاب رشته دکتری 97، الزاماً به معنی پذیرش در دوره ی دکتری نیست و بعد از آن ظرفیت های پذیرش دانشگاه ها و نیز ارزیابی تخصصی در مصاحبه دکتری تعیین کننده خواهند بود. انتخاب رشته دکتری سراسری 97، دارای شرایط و شیوه  لازم به منظور رسیدن به نتایج متناسب با رتبه و کارنامه قبولی داوطلب است  که در ادامه به آنها می پردازیم.

شرایط انتخاب رشته دکتری 97:


داوطلبانی که در آزمون دکتری در 4 اسفندماه شرکت کرده اند و در این آزمون با توجه به کارنامه کتبی که از طریق سایت سازمان سنجش منتشر می شود، مجاز به انتخاب رشته دکتری در دوره های مشخص شده هستند، شرایط انتخاب رشته دکتری سراسری 97 را دارند و می توانند با توجه به دفترچه انتخاب رشته دکتری که در سایت سازمان سنجش قرار داده می شود و قابل دریافت و دانلود است، معمولاً امکان انتخاب 50 کد رشته محل وجود دارد و لزوماً مجاز به انتخاب رشته شدن در دوره های روزانه، شبانه، پیام نور و یا بورس اعزام به خارج به معنی پذیرفته شدن نخواهد بود. متقاضیان بورس اعزام به خارج از کشور لازم است دارای شرایطی همچون: 1. شرکت در آزمون ورودی دوره دکتری و مجاز به انتخاب رشته شدن در دوره روزانه و بورس اعزام به خارج، 2. انتخاب کد رتشه محل بورس اعزام به خارج در صورت داشتن شرایط بورس خارج از کشور 3. کسب حد نصاب علمی لازم در کد رشته محل انتخابی و معرفی شده توسط سازمان سنجش به مرحله مصاحبه علمی 4. کسب نمره قبولی در کد رشته محل مربوطه به شیوه آموزشی – پژوهشی

مهلت انتخاب رشته دکتری 97


بعد از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری به صورت کارنامه از طریق سایت سازمان سنجش در هفته آخر فروردین ماه، داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته می شوند، مهلت دارند در نیمه اول اردیبهشت ماه، انتخاب رشته نمایند.

مهلت انتخاب رشته دکتری سراسری 97 قابل تمدید نیست و اگر امکانی برای تمدید آن باشد، بسیار کم است. از این رو لازم است داوطلبان در زمان تعیین شده با توجه به دفترچه انتخاب رشته دکتری سراسری 97 و ضوابط و اصول انتخاب رشته صحیح، انتخاب رشته دکتری را انجام دهند.

نحوه انتخاب رشته دکتری سراسری 97:


با ورود به سامانه انتخاب رشته اینترنتی که از دو راه 1- کد پیگیری و شماره پرونده 2- کد ملی، شماره پرونده و شماره داوطلب انجام می شود، امکان انتخاب 50 کد رشته محل وجود دارد. فرم انتخاب رشته نام دانشگاه، نام رشته و گرایش و کد رشته را شامل می شود که مانند فرم نمونه زیر است:

پیش نویس فرم انتخاب رشته آزمون ورودی دوره دکتری (نیمه متمرکز) سال 1397

داوطلبان لازم است کمترین خطا را در انتخاب رشته داشته باشند و ابتدا فرم پیش نویس را پر نموده تا نسبت به اشتباهات احتمالی آگاه شوند و آن را رفع کنند. کارنامه قبولی که رتبه و درصدهای دروس را در بر می گیرد، تعیین کننده نوع دوره هایی است که فرد مجاز به انتخاب رشته در آنهاست. از این رو با توجه به این دوره ها و علاقه و دیگر اهداف تحصیلی و شغلی وی، 50 کد رشته، اولویت بندی می شوند و در پایان کد 15 رقمی رسید انتخاب رشته سراسری برای داوطلب صادر می شود که به منزله تأیید انتخاب رشته دکتری 97 است. نکته ای که اهمیت دارد، این است که پذیرفته شدگان نهایی دوره روزانه آزمون ورودی دوره دکتری، حق شرکت در آزمون ورودی دوره دکتری سال بعد را نخواهند داشت. از این رو ضروری است که در انتخاب رشته دقت لازم را داوطلبان داشته باشند.

 

  • mahdi yari
  • ۰
  • ۰

نتایج تیزهوشان

تخمین رتبه تیزهوشان برای بررسی سریع نتایج تیزهوشان مورد بحث قرار می گیرد. همان طور که می دانید، آزمون ورودی مدارس تیزهوشان، فیلتر عبور 15000 دانش آموز از بیش از 200.000 داوطلب می باشد. به همین علت پس از برگزاری آزمون تیزهوشان تا زمان اعلام نتایج نهایی، بسیاری از داوطلبان و خانواده هایشان در استرس پذیرش و یا عدم پذیرش در مدارس تیزهوشان به سر می برند. یک راه برای رهایی از این نگرانی تخمین رتبه تیزهوشان است.  با تخمین رتبه ی داوطلب می توان احتمال پذیرش وی را بررسی کرد.

درصد لازم برای قبولی در تیزهوشان

برای قبولی در مدارس تیزهوشان، نمی توان به طور قطع درصدی را مشخص کرد، به دو دلیل:
1- تعداد مدارس بیش از 500 واحد می باشند و داوطلبان هر شهر مدارس متفاوتی را اولویت خود قرار داده اند.

2- هر ساله به نسبت مطالعه دانش آموزان، درصد لازم برای قبولی در هر مدرسه تغییر می کند. از این رو بهترین راه تخمین رتبه تیزهوشان و یا تخمین تراز است.

پس از برگزاری آزمون ورودی تیزهوشان، پاسخنامه سؤالات آزمون در سایت ثبت نام تیزهوشان منتشر می شود. با مقایسه سؤالات زده داوطلب، با کلید پاسخنامه، طبق فرمول زیر نمره ی خام دروس را می توانید محاسبه کنید:

 

پس از اعلام نتایج تیزهوشان اینکه درصد هر درس را بدست آورید، می توانید با کارنامه های داوطلبان پذیرفته شده سال های قبل مقایسه کنید تا با بررسی دقیق درصد دروس شما، دقیق ترین احتمال پذیرش شما را به شما اطلاع داده شود.

 

کارنامه پذیرفته شدگان فقط شامل نام مرکز پذیرفته شده است

 

کارنامه قبولی مدارس تیزهوشان

کارنامه نهایی مدارس تیزهوشان، در زمان اعلام نتایج تیزهوشان به دو شکل منتشر می شود. برای مشاهده ی کارنامه نهایی، پس از ورود به سایت تیزهوشان به آدرس azmoon.medu.ir و وارد کردن اطلاعات فردی، داوطلب وارد پروفایل شخصی خود شده و اطلاعات مربوط به آزمون خود را مشاهده می کند. داوطلبانی که پذیرفته شده باشند، تنها نام آموزشگاهی که پذیرش شده اند را مشاهده می کنند و اما داوطلبانی که مردود شده اند درصد هر درس را به همراه تراز و رتبه ی نهایی در کارنامه ی خود می بیننند. قابل ذکر است که در این کارنامه مقایسه ی رتبه ی داوطلب با رتبه ی آخرین فرد پذیرش شده در همه ی مدارسی که انتخاب کرده است، نیز به چشم می خورد.

برای راهنمای مشاهده ی نتایج آزمون تیزهوشان، توصیه می کنیم مقاله ی زمان اعلام نتایج تیزهوشان را مطالعه کنید.

 

نرم افزار تخمین رتبه تیزهوشان

دقیق ترین راه برای اطمینان حاصل کردن از وضعیت پذیرش یا عدم پذیرش داوطلب، استفاده از نرم افزار تخمین رتبه تیزهوشان است. این نرم افزار با استفاده از درصد دروس آزمون داوطلبان تراز آزمون را محاسبه کرده و با استفاده از بانک اطلاعاتی خود، مشخص می سازد که داوطلب با چه احتمالی در اولویت های انتخابی خود پذیرش می شود.

  • mahdi yari